Bułka Tarta Wrocławska
Jedna z nielicznych bułek która powstaje ze specjalnie wypiekanego pieczywa, nie jest produktem ubocznym tak jak niektóre tego typu produkty. Po otwarciu ładnie pachnie i świeżo. Ma długa datę przechowywania. Ma odpowiednią strukturę, taką jak ta domowa. Przy smażeniu zachowuje swój złocisty kolor, nie przypala się. Jedynie mała wadą jest cena, trochę wysoka jak na tego typu produkt.Są tańsze ale ja wolę zapłacić więcej i mieć wysokiej jakości produkt,
Zalety
Wysokiej jakości bułka, taka jak swojska, nie przypala się , jest długo świeża,
Wady
cena wysoka
0
0

Bułka Tarta Wrocławska (Mamut)

1 kupi ponownie
9 dodanych recenzji
Zobacz wszystkie opinie (9)

O produkcie

Produkt o najwyższej, stałej jakości, uzyskiwany dzięki o specjalnej linii technologicznej do produkcji wysokogatunkowej bułki tartej * jako jedyna w Polsce jest wytwarzana ze specjalnie wypiekanego pieczywa pszennego o stałym składzie surowcowym, nie jest to produkt uboczny * nie chłonie obcych zapachów, wydziela apetyczny aromat * nie przypala się, ma złocisty kolor * najdłuższy w Polsce potwierdzony badaniami okres trwałości 10 miesięcy * walory Bulki Tartej Wrocławskiej zostały ocenione i docenione przez Polskie Centrum Badań i Certyfikacji, które przyznało jej znak jakości Q    

Opinie

DODAJ OPINIĘ