Crunchella cebulowa z twarogowo-paprykowym słoneczkiem
Wypróbuj nasz przepis na crunchellę cebulową z twarogowo-paprykowym słoneczkiem. Mamy nadzieję, że zasmakuje tobie i twoim najbliższym.
Opublikowano: wtorek, 13 maja 2014 09:51
Reklama
Reklama
- 1 opakowanie crunchelli cebulowej
- 3 papryki – czerwona, zielona, żółta
- 100 g twarożku śmietankowego
Żółtą paprykę pokrój w paseczki, z zielonej wykrój trójkąty, natomiast z czerwonej półkola. Na środku crunchelli ułóż krążek żółtej papryki. Wypełnij go twarożkiem i ułóż oczy oraz usta z zielonej i czerwonej papryki. Z pasków żółtej papryki ułóż promyczki słoneczka. Smacznego!
Źródło: materiały prasowe Kupiec
Reklama
Wypróbuj inne przepisy idealne na śniadanie
Reklama
Reklama
Reklama