Reklama

Reklama
  • kasza kus kus,
  • posiekane pieczarki,
  • por,
  • jajko,
  • przyprawy,
  • majonez,
  • ketchup,
  • bułki,
  • mix sałat Fit&Easy,
  • pomidory

Kus kus zalewy wrzątkiem, doprawiamy i czekamy aż będzie gotowy. Następnie dodajemy posiekane pieczarki, pora, jajko oraz przyprawy. Smażymy na grillowej patelni. Przygotowujemy dowolny sos - mój ulubiony to po prostu połączenie majonezu i ketchupu. Bułki smarujemy sosem, dodajemy mix sałat Fit&Easy, nasze kaszkotleciki, pomidory, kolejna warstwa mix sałat Fit&Easy, sos i jemy!

Przepis nadesłany na konkurs "Ale gratka, co za sałatka!".

Reklama

Sprawdź inne przepisy z wykorzystaniem kasz

Reklama
Reklama
Reklama