Kiszona kapusta z żurawiną
Bardzo smaczna propozycja surówki do rodzinnego obiadu.
![kapusta kapusta](https://images.immediate.co.uk/production/volatile/sites/56/2024/05/imgMfPhzU-479a69b.jpg?quality=90&resize=768,512)
- Paulina Wawrzyniak
Data publikacji: środa, 20 sierpnia 2014 13:11
Reklama
- 2 łyżki posiekanej kapusty kwaszonej
- 1 łyżka przecieru z żurawin
- pół słodkiego jabłka
- pół łyżki oleju
Do dwóch łyżek posiekanej kapusty kwaszonej dodaj łyżeczkę przecieru z żurawin, pół małego pokrojonego w słupki słodkiego jabłka. Wymieszaj z połową łyżki oleju. Podawaj jako surówkę do obiadu.
Reklama
Wypróbuj inne przepisy na zdrowe sałatki
Zobacz także
Reklama
Reklama
Reklama