Reklama

Reklama
  • ½ opakowania mieszanki sałat Fit&Easy Active
  • ½ opakowania Szpinaku Fit&Easy
  • 200 g obranych krewetek
  • 15 pomidorków koktajlowych
  • 2 ząbki czosnku
  • sól
  • pieprz
  • oliwa z oliwek
  • odrobina chili
  • sok z ½ cytryny

Krewetki zamarynuj w oliwie, soku z cytryny, chili, posiekanym czosnku oraz pieprzu przez około pół godziny. Potem grilluj je na patyczkach od szaszłyków lub patelni z odrobiną oliwy (1,5 minuty z każdej strony). Na koniec, owoce morza posól. Do naczynia wysyp mieszankę sałat oraz szpinak, dodaj połówki pomidorków i krewetki.

Polecamy: Sałata z miechunką

Reklama

Wypróbuj inne przepisy na zdrowe sałatki

Reklama
Reklama
Reklama