GRY
 
 

Zupa z dorsza z groszkiem

Dla dziecka od 10. miesiąca życia

Czas przygotowania do 25 min.

Poziom trudności średni

fot. materiały prasowe

Składniki

  • mały kawałek fileta z dorsza
  • marchewka
  • pietruszka
  • kawałek selera
  • 2 łyżki mrożonego groszku
  • mały pomidor
  • łyżeczka oliwy z oliwek
  • koperek

Przygotowanie

Warzywa obierz, umyj, pokrój na kawałki. Zagotuj wodę, ugotuj warzywa. Pomidora sparz, zdejmij z niego skórkę, pokrój na kawałki i dodaj do warzyw razem z łyżeczką oliwy. Dodaj umytą i pokrojoną na kawałki rybę i gotuj jeszcze kilka minut. Posyp koperkiem.

Polecamy: Ptysie z pastą rybną
 

źródło: Mamo to ja

Dodatkowe informacje

- liczba porcji: 2

Ocena (1 ocena)

4.0
Więcej:
Doładuj
Przeładuj