Reklama

Śniadanie w parku smakuje inaczej niż w domu. Zabierz zatem ze sobą:

Reklama

Dania w słoiczkach. Zupki i deserki są hermetycznie zamknięte, więc nie trzeba ich trzymać w lodówce. Poza nimi możesz wziąć to, co się nie psuje: np. chrupki kukurydziane, jabłka, herbatniki.

Termos ze styropianu. Chroni potrawy nie tylko przed utratą ciepła, ale i przed za wysoką temperaturą, w której wszystko szybciej się psuje.

Turystyczną lodówkę. Przyda się do przechowywania niedojedzonych zup i łatwo psujących się wędlin.

Podgrzewacz samochodowy. Można go podłączyć do gniazdka zapalniczki i podgrzać butelkę albo zupkę w słoiczku.

Siatkowy klosz. Chroni potrawy przed owadami. Najwygodniejszy jest taki, który składa się jak parasolka.

tm_dopisek.gif

Reklama

Reklama
Reklama
Reklama