Gotowana wątróbka
Gotowana wątróbka.

Opublikowano: wtorek, 10 grudnia 2013 15:33
Reklama
Reklama
- wątróbka drobiowa
- masło
- włoszczyzna
Wątróbkę opłucz, oczyść z błon. Do wrzącego wywaru z włoszczyzny włóż wątróbkę. Gotuj około 10 minut. Po wyjęciu drobno posiekaj. Podawaj z marchewką i ziemniaczkami polanymi masłem.
Polecamy przepis: Pasztet z wątróbki
Reklama
Wypróbuj inne przepisy z wykorzystaniem drobiu
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Luiza Słuszniak
Święta i uroczystości
Potrawy wielkanocne dla dzieci: 5 przepisów na świąteczne śniadanie, przekąski i inne dania
redakcjamamotoja
Dieta
Obiadek dla niemowlaka: jak go zrobić, co musisz wiedzieć, zanim zabierzesz się do gotowania [PRZEPISY]
redakcjamamotoja
Newsy
Babcia śpi w łazience, gotuje na korytarzu. Według urzędników mieszka z wnuczką w za dużym mieszkaniu
Luiza Słuszniak
Małgorzata Wódz
Aleksandra Zaborowska