Gruszki w cieście
Miękkie i aromatyczne gruszki w cieście francuskim - pyszny deser dla dorosłych i dla dzieci. Pyszny deser na lato i na zimę - wypróbuj przepis!
![gruszka, gruszki, owoce, deser gruszka, gruszki, owoce, deser](https://images.immediate.co.uk/production/volatile/sites/56/2024/05/imgTKM17j-6c64291.jpg?quality=90&resize=980,654)
Data publikacji: poniedziałek, 12 maja 2014 21:48
Reklama
- 4 gruszki
- opakowanie ciasta francuskiego
- 2-3 szklanki wody
- 3 łyżki miodu
- goździki, kardamon, cynamon
Zobacz także
Gruszki obrać i obgotować w wodzie z miodem i przyprawami przez ok. 15 minut. Pozostawić do ostygnięcia. Z ciasta francuskiego wyciąć paski i owinąć nimi gruszki. Piec przez 20 minut.
Reklama
Wypróbuj inne przepisy doskonałe na deser
Reklama
Reklama
Reklama