Jaja faszerowane
Polecamy przepis na faszerowane jajka.
![jajka, nadziewane, jaja, wielkanoc jajka, nadziewane, jaja, wielkanoc](https://images.immediate.co.uk/production/volatile/sites/56/2024/05/img724XKw-efd793e.jpg?quality=90&resize=800,534)
Data publikacji: wtorek, 26 marca 2013 11:21
Reklama
- 4 jajka,
- kawałek łososia,
- 2 łyżki jogurtu,
- natka pietruszki,
- kilka żurawin.
Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupek, przekrój na pół. Wyjmij żółtka i włóż je do miseczki. Dodaj łososia obranego ze skóry, jogurt. Wszystko dokładnie rozgnieć, a potem dołóż jeszcze żurawiny i posiekaną natkę pietruszki. Wszystkie składniki dobrze wymieszaj. Włóż do wydrążonych połówek jaj. Udekoruj żurawinami.
Reklama
Polecamy - żurek wielkanocny
Zobacz także
Reklama
Reklama
Reklama