Kaszka z musem jabłkowym
Kaszka z musem jabłkowym - przepis.

Opublikowano: wtorek, 10 grudnia 2013 15:20
Reklama
Reklama
- jabłko
- łyżka masła
- 3 łyżki kaszki ryżowej
- 150 ml wody mineralnej
- 5 miarek mleka modyfikowanego
Wodę zagotuj, ostudź, rozrób mleko modyfikowane, zgodnie z przepisem na opakowaniu. Wsyp kaszkę, starannie rozmieszaj. Jabłko umyj, obierz, wykrój gniazda nasienne, pokrój w drobną kostkę i duś na maśle, aż będzie miękkie. Podczas duszenia możesz dodać odrobinę wody. Ostudź, dodaj do kaszki. Podawaj lekko ciepłą.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Adrianna Trusiuk
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Adrianna Trusiuk
Żywienie
Dieta lekkostrawna dla dziecka: jaka to dieta? Przepisy na lekkostrawne śniadania, obiady i kolacje
Magdalena Drab
Luiza Słuszniak
Aleksandra Zaborowska