Krem z pomidorów i bakłażana
Połączenie pomidora i bakłażanów? Czemu nie! Polecamy pyszną i zdrową zupę.

Opublikowano: piątek, 28 marca 2014 12:42
Reklama
Reklama
- przecier pomidorowy lub puszka pomidorów
- cebula
- 500 ml wywaru
- 2 upieczone bakłażany
- sól, pieprz, zioła
Bakłażany upieczone w całości przekroić i wyjąć miąższ. Połączyć pomidory z wywarem, dodać podsmażoną cebulę i miąższ bakłażana. Przyprawić. Zmiksować na gładki krem. Podawać posypaną ziołami (np. pietruszką).
Reklama
Sprawdź inne przepisy na zupy
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Pielęgnacja
Działa, kosztuje grosze i nie trzeba recepty. Hit z Rossmanna uratował skórę mojego 4-latka
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Adrianna Trusiuk
kstawiarska, Luiza Słuszniak
Pielęgnacja
Najlepsze maści i kremy na odparzenia: dlaczego są potrzebne nawet zdrowej skórze? [RANKING]
Małgorzata Wódz
Newsy
Kupiłam dziecięcy ręcznik z Action i szybko wróciłam po kolejne. Kosztuje tylko 17,95 zł i waży tyle co nic
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Cytaty i przysłowia
Cytaty na chrzest: mądre życzenia i krótkie sentencje. Jan Paweł II, Twardowski i cytaty z Biblii
Milena Oszczepalińska
Weronika Zagojska
Magdalena Drab, Maria Kaczyńska-Żandarowska
Joanna Biegaj, Magdalena Drab
Luiza Słuszniak