Makaron ze szparagami
Makaron ze szparagami - przepis.

Opublikowano: wtorek, 10 grudnia 2013 15:22
Reklama
Reklama
- 250 g makaronu tagliatelle
- 250 g gotowanych białych szparagów
- 6 łyżek oliwy z oliwek
- 2 łyżki parmezanu
- suszone pomidory
- pieprz, sól
Reklama
Makaron ugotuj al dente. Na 2 łyżkach oliwy podsmaż obrane szparagi, dodaj makaron, resztę oliwy, suszone pomidory, parmezan. Wymieszaj składniki, dopraw solą i pieprzem.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Luiza Słuszniak
Newsy
„Współczuję Wam, że musiałyście używać tetrowych pieluch. Dlatego dziękuję Ci mamo, że tak pięknie wszystko ogarnęłaś” [LIST DO REDAKCJI]
redakcjamamotoja
Newsy
5-latka nie mogła wiedzieć, że zjeżdża na zjeżdżalni ostatni raz. Mama: „Wiemy, że jej serce gdzieś bije”
Luiza Słuszniak
Mama
Szparagi zwiędły lub są niesmaczne? Pewnie przez ten błąd! (a może popełniasz jeszcze dwa inne?)
Magdalena Drab
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Maria Kaczyńska-Żandarowska