Makaron ze szparagami
Makaron ze szparagami - przepis.

Opublikowano: wtorek, 10 grudnia 2013 15:22
Reklama
Reklama
- 250 g makaronu tagliatelle
- 250 g gotowanych białych szparagów
- 6 łyżek oliwy z oliwek
- 2 łyżki parmezanu
- suszone pomidory
- pieprz, sól
Reklama
Makaron ugotuj al dente. Na 2 łyżkach oliwy podsmaż obrane szparagi, dodaj makaron, resztę oliwy, suszone pomidory, parmezan. Wymieszaj składniki, dopraw solą i pieprzem.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
marianielsen, Maria Kaczyńska-Żandarowska
Magdalena Drab, Maria Kaczyńska-Żandarowska
Żywienie
Twarożek dla niemowlaka: od kiedy i jaki ser? Unikajcie tylko jednego składnika (dużo przepisów)
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Magdalena Drab, Maria Kaczyńska-Żandarowska
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Luiza Słuszniak
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Newsy
„Współczuję Wam, że musiałyście używać tetrowych pieluch. Dlatego dziękuję Ci mamo, że tak pięknie wszystko ogarnęłaś” [LIST DO REDAKCJI]
redakcjamamotoja
Maria Kaczyńska-Żandarowska