Paluszki z indyka
Paluszki z indyka: przepis.

Opublikowano: wtorek, 10 grudnia 2013 11:45
Reklama
Reklama
- 2 łyżki wody
- 1 łyżka Nestlé Sinlac
- 3 czubate łyżki mielonego gotowanego indyka
- przyprawy, zioła
Nestlé Sinlac połącz z wodą, dodaj zmielone mięso i zagnieć. Z powstałej masy formuj małe paluszki. Dodatkowo możesz je obtoczyć w mące ryżowej. Danie usmaż na złoty kolor na gorącym oleju lub bez tłuszczu - na specjalnej patelni. Indycze paluszki możesz również upiec w piekarniku.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Newsy
Katowice: lekarze przyszyli paluszek 2-latkowi. Udało się tylko dlatego, że… się skrzyknęli (uwaga, drastyczne zdjęcia)
Luiza Słuszniak
Aktualności
Wyjście na plac zabaw może skończyć się dramatem: „Miała przecięte paluszki i zaczęła się sączyć krew. Trzymały się na kawałku skóry”
Małgorzata Sztylińska-Kaczyńska
Newsy
Wściekła ekspertka pokazała jedzenie z przedszkola. To norma w placówkach? Lepiej karmią w szpitalach
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Katarzyna Imiołek
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Milena Oszczepalińska
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Maria Kaczyńska-Żandarowska