Reklama

Reklama
  • 1 puszka czerwonej fasoli marki Sandra
  • 2 bagietki
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 łyżka suszonej słodkiej papryki
  • szczypta suszonej ostrej papryki
  • szczypta suszonego oregano
  • sól i pieprz

  1. Fasolę odsącz i przełóż do naczynia.
  2. Następnie dodaj do niej wszystkie składniki, a całość zblenduj na jednolitą masę.
  3. Gotową pastę włóż do lodówki.
  4. Następnie rozgrzej piekarnik do 180 st. C i na około 10 minut włóż do niego przekrojone i posmarowane przeciśniętym przez praskę czosnkiem bagietki.
  5. Gotowe bruschetty posmaruj pastą z fasoli.
Reklama

Zobacz też inne przepisy na pasty do kanapek dla dziecka

Reklama
Reklama
Reklama