Ślimaczki z łososiem i brokułami
Wypróbuj przepis na ślimaczki z łososiem i brokułami
Opublikowano: poniedziałek, 16 grudnia 2013 21:58
Reklama
Reklama
- 200 g makaronu
- 150 g fileta z łososia
- szklanka różyczek z brokułów
- trójkącik topionego serka
- 0,5 szklanki bulionu
- 2 łyżki siekanego szczypiorku
- sól
- pieprz
Reklama
Rybę umyj, posól, upiecz w folii aluminiowej, przestudź i podziel na kawałki. Brokuły umyj, ugotuj. Makaron przyrządź zgodnie z przepisem na opakowaniu, osącz. Bulion zagotuj, zdejmij z ognia, dodaj ser oraz szczypiorek. Mieszaj, aż ser się rozpuści, całość posól i popieprz. Do garnuszka z sosem włóż makaron, rybę i brokuły. Podgrzej, mieszając. Przełóż na talerzyk.
Reklama
Reklama
Reklama