W tej kulinarnej podróży naszemu ekspertowi towarzyszyli Kalinka i Bartek, którzy wykazali się niezwykłym, kulinarnym talentem oraz… umiejętnością podjadania!

Reklama

Spring rollsy i deser niespodzianka

Przygotowywaniu dań towarzyszyły rozmowy o tym, czym jest smak i próba znalezienia odpowiedzi na zadane przez kucharza pytanie: co to znaczy, gdy mówimy „zjeść coś ze smakiem”?

Redakcja

Choć krojenie i przygotowywanie dania głównego sprawiło małym kucharzom sporo frajdy, nie ulega wątpliwości, że tym, co pochłonęło ich najbardziej, była czekolada…
Jesteście ciekawi jak przygotować pyszne, warzywne zawijaski w papierze ryżowym oraz czekoladowy deser z jadalną ziemią na bazie Kinder Niespodzianki?

Przepisy możecie pobrać tutaj:

Redakcja
Redakcja

Z kolei instrukcję jak je wykonać pokazali w materiale wideo Grzegorz Zawierucha wspólnie z Kalinką i Bartkiem.
Smacznego!

Zobacz także
Reklama

Artykuł powstał z udziałem marki Kinder Niespodzianka

Reklama
Reklama
Reklama