Śliwki w soku własnym
Pasteryzowane śliwki w soku - pomysł na dodatek ze spiżarki.

Opublikowano: wtorek, 17 grudnia 2013 15:20
Reklama
Reklama
- 2 kg śliwek
- 1/2 kg cukru
Reklama
Śliwki umyj, przekrój na pół, ułóż ciasno w misce, przesypując cukrem. Odstaw na kilka godzin. Włóż do słoików i pasteryzuj.
Jak podawać? Do zapiekanki z ryżu, manny na mleku, ciasta drożdżowego lub jogurtowego.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Adrianna Trusiuk
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Maria Kaczyńska-Żandarowska
redakcjamamotoja
Newsy
Jakub Tolak pokazał kąpiel córki, a ludzie nie wierzą własnym oczom. 2-latka naprawdę o to zapytała!
Magdalena Drab
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Newsy
Pokochali Piotrusia z Przemkowa jak własnego synka. Prawo zabrania im zająć się ostatnim pożegnaniem dziecka
Luiza Słuszniak
Newsy
Czerniki: córki zachodziły w ciążę z własnym ojcem, a dzieci nie było. Wiedziała o tym cała wieś?
Luiza Słuszniak