Spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą
Nie masz czasu na gotowanie? Lubisz proste dania, ale z wyrazistym smakiem? Wypróbuj nasz przepis na spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą.

Opublikowano: piątek, 21 lutego 2014 22:55
Reklama
Reklama
- 350 g makaronu spaghetti
- 50 g rukoli
- 50 g migdałów bez skórki
- oliwa z oliwek
- sól
- pieprz
- oregano
Ugotować makaron „al dente”, a następnie wymieszać go z suszonym oregano, odrobiną oliwy z oliwek, świeżą garścią rukoli. Doprawić solą i pieprzem. Całość podawać posypaną migdałami utartymi w moździerzu.
Źródło: materiały prasowe Mamma Mia!/ Lux PR
Reklama
Sprawdź inne przepisy na dania z makaronem
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
kstawiarska, Luiza Słuszniak
Cytaty i przysłowia
Cytaty na chrzest: mądre życzenia i krótkie sentencje. Jan Paweł II, Twardowski i cytaty z Biblii
Milena Oszczepalińska
Joanna Biegaj, Magdalena Drab
Cytaty i przysłowia
Cytaty z Kubusia Puchatka: o miłości i przyjaźni. Pierwszy najmocniej chwyta za serce
Joanna Biegaj, Maria Kaczyńska-Żandarowska
Maria Kaczyńska-Żandarowska
Ewa Janczak-Cwil, Maria Kaczyńska-Żandarowska
Święta i uroczystości
Życzenia urodzinowe dla kolegi: mądre, krótkie i śmieszne. Piękne życzenia dla kolegi z klasy
Joanna Biegaj