Spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą
Nie masz czasu na gotowanie? Lubisz proste dania, ale z wyrazistym smakiem? Wypróbuj nasz przepis na spaghetti z migdałowym parmezanem, oregano i rukolą.
Opublikowano: piątek, 21 lutego 2014 22:55
Reklama
Reklama
- 350 g makaronu spaghetti
- 50 g rukoli
- 50 g migdałów bez skórki
- oliwa z oliwek
- sól
- pieprz
- oregano
Ugotować makaron „al dente”, a następnie wymieszać go z suszonym oregano, odrobiną oliwy z oliwek, świeżą garścią rukoli. Doprawić solą i pieprzem. Całość podawać posypaną migdałami utartymi w moździerzu.
Źródło: materiały prasowe Mamma Mia!/ Lux PR
Reklama
Sprawdź inne przepisy na dania z makaronem
Reklama
Reklama
Reklama