Przepis na zupę tajską
Aromatyczna zupa o orientalnym smaku zachwyci każdego. Sprawdź, jak łatwo można ją przygotować w domu.
Opublikowano: czwartek, 31 lipca 2014 11:04
Reklama
Monika Mrozowska zabiera nas do kuchni orientalnej i przygotowuje aromatyczną i kuszącą smakiem zupę tajską bogatą w kwasy omega-3. Zupa tajska to połączenie wszystkich smaków: słodkiego, słonego, ostrego i kwaśnego, dlatego jej smak jest naprawdę ciekawy i wyjątkowy.
Reklama
Jakie właściwości ma tofu?
Tofu jest źródłem pełnowartościowego białka niezwierzęcego oraz fosforu, wapnia, kwasów omega-3, potasu, magnezu, żelaza i witamin: E oraz z grupy B.
Zobacz, jak przygotować zupę tajską:
Kliknij w obrazek, by wydrukować przepis.
Reklama
Zobacz też: Przepis na pikantną tajską zupę z kurczakiem
Reklama
Reklama
Reklama