Sok pietruszkowo-jabłkowy
Jabłka świetnie smakują nie tylko z miętą, lecz także z pietruszką. Wypróbuj to nowe, orzeźwiające połączenie!
- Martyna Piotrowska
Opublikowano: czwartek, 18 grudnia 2014 21:32
Reklama
Reklama
- jabłko
- natka pietruszki
- cytryna
- banan
- imbir
- woda
- mleko
Jabłko i banana pokrój na małe kawałki i wrzuć do blendera. Do tego dodaj listki natki pietruszki. Skrop kilkoma kroplami cytryny. Dodaj odrobinę startego imbiru. Zalej jedną szklanką wody i 1/4 szklanki mleka. Wszystko zmiksuj.
Przepis nadesłany przez Martynę Piotrowską na konkurs "Smaczne i zdrowe soki dla dziecka".
Reklama
Wypróbuj inne przepisy na zdrowe soki
Przeczytaj: Jak działa sokownik
Reklama
Reklama
Reklama